Kompakt szellőztetőgépek forgódobos hővisszanyerővel

ROTO KOMPAKT (1000 – 11000 m³/h közötti légmennyiség)

A légkezelők megfelelnek az ErP 2018 követelményeinek. A légkezelő egység egy nagyon hatékony regeneratív forgódobos hővisszanyerővel van felszerelve. A forgódob tartószerkezete úgy lett optimalizálva, hogy a forgódob majdnem teljesen kitölti a ház keresztmetszetét.

Az alacsonyabb nyomásveszteség és a nagyobb hővisszanyerési hatásfok is pozitív következményekkel jár.

A forgódobos hőcserélők még alacsonyabb hőmérsékleten sem hajlamosak lefagyni, következésképpen még a -15 ° C vagy alacsonyabb hőmérsékleten is teljes hővisszanyeréssel működnek, így a hideg régiókban jobb éves kihasználtsági arányuk, mint a hatékony keresztellenáramú hőcserélőknek.

Ezenkívül a nedvesség egy része az elszívott levegőből befúvott levegőbe jut át úgy, hogy a helyiség nedvessége nem csökken, ellentétben a keresztellenáramú hőcserélők esetében. Így a kiegészítő párásításra általában nincs szükség.

 

A duplafalú házat úgy tervezték, hogy a tömítés minimális használata biztosítja a maximális tömítettséget. A készülékház a lemezek között 50 mm vastag hőszigeteléssel rendelkezik.

ROTO KOMPAKT H
Ez a sorozat 6 méretből áll, 1000 m³/h és maximum 11000 m³/h közötti légmennyiséggel (ErP 2018).

A termék kiválasztásához látogasson el a gyártó honlapjára.

Ajánlatkérésüket legyenek szívesek az info@astkomfort.hu e-mail címre elküldeni.

ROTO KOMPAKT V
Ez a sorozat 4 méretből áll, 1000 m³/h és maximum 4400 m³/h közötti légmennyiséggel (ErP 2018).
A függőleges kifúvás és a kis méret miatt a helyiségekben helytakarékos módon lehet elhelyezni. Ideális megoldás kis helyiségekhez. A megfelelő méretű kezelőajtók korlátlan hozzáférést biztosítanak minden készülék részhez.

A termék kiválasztásához látogasson el a gyártó honlapjára.

Ajánlatkérésüket legyenek szívesek az info@astkomfort.hu e-mail címre elküldeni.