All-in-one levegő-víz hőszivattyúk

9/11/13 kW
250 literes rétegtárolóval

Egy hatékony, jó minőségű hőszivattyú nagymértékben csökkenti a fűtési költségeket, természetesen jó hőszigetelés és hatékony hőleadó felületek mellett. Az ENERGY SAVE hőszivattyú, a befektetett pénzének leggyorsabb megtérülését biztosítja. A svéd tervezési, gyártási és értékesítési tapasztalatok a mi klímánkon fokozottan garantálják ezt.

Önálló fűtési megoldásként is megállja a helyét -25°C fokig.

-25 °C-ig biztonságosan dolgozik, automatikusan kiválasztva a leghatékonyabb megoldást. A készülék alkatrészei Európa vezető gyártóitól származnak – az inverteres kompresszorok kivételével, amelyeket a PANASONIC szállít. Az ES hőszivattyú a meglévő fűtési és HMV rendszerhez könnyen illeszthető, ezáltal energiahatékonnyá téve modernizálja azt.

Az All In One technológia annyit jelent, hogy a megvásárolt hőszivattyúhoz nem kell plusz részegységeket venni, hogy ellássa az épület fűtését, hűtését és használati melegvízellátását. A készülék könnyen és felesleges kiadás nélkül csatlakoztatható a fűtési rendszerre, nem igényel hosszadalmas beüzemelést. Mintegy 800.000 forint plusz költségektől mentesül (a teljesség igénye nélkül: kéményépítés, gázterv, gázcsőkiépítés, gázóra, …) ha ezt a kompakt megoldást választja.
A technológiának köszönhetően a gyártó a hőszivattyút készre szerelt klíma-, hőközponttal látja el.

Az Energy Save hőszivattyúk a svéd mérnökök és fejlesztők munkáját dicsérik. A svédek egyszerűségre és hatékonyságra törekednek, így a készülék jellemzői a  letisztult forma- és színvilág, átlátható és egyszerű használat.