ES oldalfali fan-coilok

Energy Save Fan Coil: gazdaságos, kényelmes és védi a környezetet
A svéd mérnökök legújabb fejlesztése, a legújabb fan coil technológia

Mi az a fan-coil?

Egy nagy hatékonyságú vizes radiátor ventilátorral egybeépítve. A hideg vagy meleg víz hűti vagy fűti a nagyhatásfokú radiátort, amellyel a ventilátornak köszönhetően gyorsan lehűtjük vagy gyorsan felfűtjük a házunk helyiségeit.

Kis helyigény, nagy teljesítmény, magas hatásfok

ES fan-coilokkal a meglévő hagyományos fűtési rendszer hatásfokát optimalizálhatjuk. Sőt, ES hőszivattyúval készített hidegvíz segítségével, meleg nyári napokon hűthetjük is helyiségeinket. ES fan-coilokkal lényegesen magasabb hatásfokkal, ebből következően, olcsóbban fűtheti és hűtheti házát!

Fontos, hogy hova szereljük a fan-coilokat!

Energiamegtakarítás miatt a jól megválasztott hely fontos. Optimális elhelyezése házanként változó. Kérje díjmentes segítségünket! Az ES fan-coil-ok úgy vannak kialakítva, hogy könnyen ráköthető a régi radiátor helyére. A fan-coil magas és alacsony hőmérsékletű vízzel is működik. Így hőtermelő (kazán) cseréje nélkül is korszerűsítheti fűtőrendszerét. Ön a korszerű fan-coil készülék felszerelésével megtette az első és legfontosabb lépést az energiatakarékos fűtési rendszer kialakításához.

Foteljéből irányíthat

ES fan-coiljait egyszerűen és kényelmesen irányíthatja akár a foteljéből is, a jól átgondolt, könnyen áttekinthető távirányítóval. Könnyedén módosíthatja a helyiség hőmérsékletét és a ventilátor sebességét. Rendkívül alacsony zajszint! (Csak 35 dB, mely az éjszakai hálószoba alapzajszintjével megegyezik!!)

Alacsony üzemelési költség, magas hatásfok mellett.

ES fan-coiljait használhatja alacsony 30/35 °C és magas max 70 °C hőmérsékletű fűtővízhez is. Amennyiben ES fan-colijait ES hőszivattyúval kombinálja, egy nagy hatásfokú, azaz alacsony üzemeltetési